TRANSFORMACIJA UREDA

Za nove profesionalce i studente: 'work-in-motion' radni stolovi

stol fedor kačuba
Foto: fedorkatcuba.com
1/8
16.01.2015.
u 15:15

Ruski dizajner Fedor Katcuba osmislio je stol minimalne površine koji u tren postaje mobilan

Mladi ruski dizajner namještaja i dizajner interijera Fedor Katcuba osmislio je inovativan produkt dizajn, radni stol 'workinmotion' koji je idealan za studente ili radne ljude koji rade na grupnim projektima, odnosno brainstrominzima.

No, Katcubi je prvotna ideja bila napraviti stol koji bi pratio suvremene trendove u načinu rada ili točnije co working. To je oblik poduzetništva u kojem se freelanceri udružuju i rade u zajedničkom prostoru, a sve kako bi dijelili troškove za najam i infrastrukturu u uredu.

Foto: fedorkatcuba.com

Na taj način stvara se i nova 'radna zajednica' u kojem svaki profesionalac može zadržati svoju samostalnost, ali isto tako i surađivati s kolegama. Ovako je freelancerima lakše održati svoj status.

U čemu je posebnost Katcubina stola? Prije svega u njegovoj mobilnosti zahvaljujući kotačima te činjenici da ne treba minimalno poteza učniti da bi se on iz statičnog komada namještaja pretvorio u mobilni. Par kotača na jednoj strani brže se pomiče zahvaljujući udubini koja se nalazi na vrhu radne plohe stola. Samo stavite ruku u utor, odignete jednu stranu stola i premjestite ga kamo želite u tili čas. Stol je dovoljno lagan i male površine da ne izkuje veliki napor pri seljenju i ne stvara problem zbog svoje veličine.

Foto: fedorkatcuba.com

Kako se kotači ne micali dok je stol u statičnom stanju, prednje noge stola su spojene u jedan komad drveta, tako da mu je mirovanje zagarantirano. Dodatna posebnost stola je i njegova prilagođenost novim tehnologijama. Ispod površine krije se mali 'tajni' odjeljak koji se može koristiti za pohranu uredskog materijala i drugih sitnica. U ovom pretincu nalazi se i utičnica za punjenje mobilnih uređaja, dok se u sredini stola načinjen prorez kroz koji prolaze kablovi od računala.

Foto: fedorkatcuba.com

Pogledajte u našoj fotogaleriji koje sve mogućnosti pruža Ketcubin radni stol.

>>Za moderne urede: prilagodljivi stol s ambijentalnom LED rasvjetom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije