Novi Living

Tragate za inspiracijom? Pronašli smo savršen dom!

Robert Anić/PIXSEL
01.02.2019.
u 08:30

Sutra vas na svim kioscima, uz Večernji list, čeka novi broj magazina Living koji je prepun odličnih ideja za uređenje doma

I evo nam, veljače, a možete li ju započeti na bolji način nego s novim magazinom Living u rukama?! U ovom broju pronašli smo savršen dom, reći ćemo vam samo da se skriva u zagrebačkoj Dubravi, a vi svakako bacite oko.

Bili smo i u modernoj kolibi koja je odličan primjer adaptacije i u ove zimske dane čini se idealnim mjestom za bijeg od stvarnosti.

Ako želite unijeti neke promjene u dom, donosimo veliki vodič kako međusobno kombinirati neutralne tonove i koju i kada odabrati za koju prostoriju, vjerujte, bit će vam korisno.

 

Ako pak jedva čekate krenuti s novom vrtlarskom sezonom - znamo sve o sjetvi u zatvorenom, ali i o biljkama koje vole hladnoću i može ih se već sada saditi...

Foto: Shutterstock

Za ljubitelje isprobavanja novih recepata imamo pak čak tri poslastice - najljepše krafne ove sezone, koje uz malo truda možete napraviti sami, originalne recepte za japansku kuhinju, koja je proglašena najzdravijom na svijetu, i veliku priču o kavi. Zasučite rukave, čeka vas puno posla za kuhinjskom radnom pločom.

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL

Dakako, i ovom broju donosimo vam novosti iz domaćih trgovina, ideje za uređenje i brojne inspiracije...

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije