LIVING - novosti iz svijeta interijera
3°C
  • majkl_najt:

    "Rezultat je to rada dvoje jakih individualaca..." Ha, ha! Svi koji znaju tu obitelj znaju da je to rezultat lopovluka i prevara. Uzalud vam dizajn kad nemate savjesti! Ološ.

  • @bserver:

    Svi se bacili u turbo turizam, grade, pregrađuju, ziđaju, rmbaju noć i dan, nude, traže, Booking, TripAdvisor.. svašta nešto da bi natukli što više para, kupili brze aute jurili amo jurili tamo, poneki se i ubili, što od posla što ... prikaži još! u prometu.. dio ih je izgubio obitelj, dio su izgubili sami sebe, ne sjećaju se kad su bili na odmoru, popili žmuj vina, malo sira i pršuta, igrali briškulu, trešete..nema se vremena, biznis čeka.. opće ludilo, na plažama po glavama hodaju, mirna pitoreskna mjesta sad su Manhattan..a Bože sačuvaj! Opći kaos i ludilo. Ajmo svi na ampule za šlag, to će spasiti stvar..

  • bubi11:

    Sviđa Vam se ovo, pa to nema veze s pravim životom. Od toga će ostati pustoš kao od viletina 50-tih iznad Los Angelesa. Bačen novac da se pokaže status. Da tvoje djete gladuje i žeđa da li bi osjetio nešto ... prikaži još! prema izbjeglicama?

Još iz rubrike Interijeri

neobičan spoj

Novo cool mjesto u Zagrebu - Takenoko bar

bijeg u prirodu

Američki ranč u samom srcu Velebita - jednostavno spektakularno

Mala škola uređenja

Tajne dobrog stila u domu skrivaju se iza vještog kombiniranja detalja