LIVING - novosti iz svijeta interijera
1°C
  • majkl_najt:

    "Rezultat je to rada dvoje jakih individualaca..." Ha, ha! Svi koji znaju tu obitelj znaju da je to rezultat lopovluka i prevara. Uzalud vam dizajn kad nemate savjesti! Ološ.

  • @bserver:

    Svi se bacili u turbo turizam, grade, pregrađuju, ziđaju, rmbaju noć i dan, nude, traže, Booking, TripAdvisor.. svašta nešto da bi natukli što više para, kupili brze aute jurili amo jurili tamo, poneki se i ubili, što od posla što ... prikaži još! u prometu.. dio ih je izgubio obitelj, dio su izgubili sami sebe, ne sjećaju se kad su bili na odmoru, popili žmuj vina, malo sira i pršuta, igrali briškulu, trešete..nema se vremena, biznis čeka.. opće ludilo, na plažama po glavama hodaju, mirna pitoreskna mjesta sad su Manhattan..a Bože sačuvaj! Opći kaos i ludilo. Ajmo svi na ampule za šlag, to će spasiti stvar..

  • bubi11:

    Sviđa Vam se ovo, pa to nema veze s pravim životom. Od toga će ostati pustoš kao od viletina 50-tih iznad Los Angelesa. Bačen novac da se pokaže status. Da tvoje djete gladuje i žeđa da li bi osjetio nešto ... prikaži još! prema izbjeglicama?

Još iz rubrike Interijeri

lampice
Potražite inspiraciju

Nove ideje za postavljanje božićnih lampica

Dašak Japana

Štapići za jelo ključna su dekoracija novog mjesta u Zagrebu

Ideja

Najraskošnije blagdanske torte bit će zvijezda svakog stola