LESNINA

Tople boje jeseni u dekoracijama za dom

Lesnina
Foto: Lesnina
1/6
02.10.2015.
u 11:00

Vesele, izražajne boje poput nijansi žute, oker, narančaste, crvene ili smeđe glavni su adut za maštovito preuređenje životnog prostora

Jesen je godišnje doba koje stvara promjene, kako u prirodi tako i u ljudima. Donosi nam hladnije i kraće dane u kojima smo smireniji i usporeniji, i pruža priliku da se posvetimo sebi i svojoj obitelji.

Više vremena provodimo u zatvorenom prostoru, a da bi ugođaj u domu bio što opušteniji stručnjaci za dekoraciju interijera u Lesnini savjetuju da tople boje jeseni jednostavno preslikamo u prostor u kojem boravimo .Za početak krenimo od odabira boja - vesele, izražajne boje poput nijansi žute, oker, narančaste, crvene ili smeđe glavni su adut za maštovito preuređenje životnog prostora u jesenskom stilu. Ne libite se svijetle dekorativne zastore, prekrivače ili navlaka za stolice ili taburee, ukrasne jastučiće, pokrivače ili posteljinu zamijenite mekšim, toplijim bojama i teksturama. Detalji čine razliku!

Foto: Lesnina

Čupavi tepisi, vaze u žutoj ili zlatnoj boji, šareni podmetači u pastelnim bojama, te obiteljske fotografije u veselim drvenim okvirima. Lišće, tikvice, kesteni u ukrasnim staklenim zdjelama odličan su dekorativni element na policama ili stolovima.

Jesen voli drvo! Prirodne boje drva daju naturalni ugođaj i pojačavaju osjećaj opuštenosti u prostoru. Paleta zemljanih boja idealno će upotpuniti priču o drvu, jeseni i toplom domu. Jesensku čaroliju u dom će unijeti i miris ukusnih kolača pomiješanih sa cimetom i vanilijom. U Lesnini pronađite pribor i posuđe za pripremu najukusnijih poslastica - od kalupa za muffine i tore, posuda, pjenjača, setova za kolače i posuda za torte.

Jer u Lesnini se uvijek isplati!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije