inspiracija

Terasa male kvadrature zahvaljujući sjajnoj organizaciji pravi je dnevni boravak na otvorenom

IKEA
04.03.2022.
u 06:23

Ne možete dočekati boravak na otvorenom uz omiljenu hranu na roštilju? Nabavite u međuvremenu roštilj koji ima veliku površinu za kuhanje i police ispod koje služe za odlaganje tava, poslužavnika i pribora

Sezona roštilja samo što nije stigla. Sada je vrijeme za planiranje vanjskog prostora za zabavu iz snova u kojem ćete uživati tijekom cijelog proljeća i ljeta.

Foto: IKEA

Ako imate balkon ili terasu srednjih ili većih dimenzija, samo otvorite vrata i zakoračite van – dovoljno je mjesta za sve, od mjesta za kuhanje i jelo do opuštanja s prijateljima i obitelji.

Foto: IKEA

- Ne možete dočekati boravak na otvorenom uz omiljenu hranu na roštilju? Nabavite u međuvremenu roštilj koji ima veliku površinu za kuhanje i police ispod koje služe za odlaganje tava, poslužavnika i pribora. Zašto biste se vraćali unutra po čaše, tanjure i ubruse kada ih možeš staviti u kuhinjski otok za upotrebu na otvorenom? Praktičan je, prostran, a ujedno ti i olakšava život na otvorenom - kažu u Ikei.

Foto: IKEA

Čak i nakon što sunce zađe možete uživati u boravku na otvorenom,nabavite visilice i rasvjetne lance, i ne brinite, rade na solarnu energiju. 

Foto: IKEA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije