D&V Promo

Tepih centar - najveći izbor tepiha i podnih obloga vrhunske kvalitete i atraktivnog dizajna

tepih centar
Foto: Promo fotografija
1/4
12.02.2016.
u 16:12

Tepih centar nudi najširi izbor tepiha, tapisona, tapison ploča, pvc elastičnih podova, laminata, parketa i otirača

Želite li nov, moderan i kvalitetan pod po najpovoljnijim cijenama tada je Tepih centar pravo mjesto za posjetiti jer nudi najširi izbor tepiha, tapisona, tapison ploča, pvc elastičnih podova, laminata, parketa i otirača.

Pronaći ćete visokokvalitetne podove prilagođene svakoj djelatnosti,svježeg i atraktivnog dizajna, a istovremeno povećane izdržljivosti i trajnosti sa standardnim certifikatima antistatičnosti, negorivosti i zvučne te toplinske izolacije. Svi proizvodi iz objektnog programa zasigurno će zadovoljiti sve standarde uvažavajući želje i potrebe vaših poslovnih partnera.

Stručni timovi Tepih centra postavit će podne obloge na najkvalitetniji način u skladu s vašim ciljevima i vremenskim rokovima po sistemu ‘ključ u ruke’, od izmjere i krojenja do postprodajnog servisa i naknadnog
investicijskog održavanja podova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije