editorijal

Tamni zid ove sezone jedan je od hitova, a odlično će se slagati sa smeđim nijansama namještaja i zlatnim detaljima

Davor Puklavec/PIXSELL
10.11.2020.
u 10:33

Ako ćete zaobići sve druge trendove, ova dva pokušajte, makar u malim dozama, ukomponirati u svoj dom. Riječ je pampas travi koja je toliko popularna da je jednostavno zavladala društvenim mrežama, a druga stvar koja je nezaobilazna su prirodni materijali

Jesenski trendovi uvijek su poseban izazov. Kako ih ukomponirati u svoj dom, pokušali smo odgovoriti u ovom editorijalu u kojem predstavljamo sve ključne trendove sezone – pampas travu, životinjske uzorke, pletene detalje, prirodne materijale...

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

U četiri scene i s mnogo detalja predlažemo vam kako u svom domu stvoriti udobnu i ugodnu atmosferu.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

– Kombinirali smo nježne, neutralne boje tipične za jesen – smeđu i bež, koje su poslužile kao baza, s hrabrijim trendi detaljima poput životinjskog uzorka – objasnila je stilistica Ankica Juričević.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Pri slaganju interijera vodila je računa i o zlatnim detaljima koji su najlakši i najjednostavniji način da se u dom unese doza glamura. Za ljubitelje jarkih boja, ove sezone mjesta ima za nekoliko nijansi, prije svega za zelenu koja je odličan izbor za dnevni boravak, ne samo u jesenskoj sezoni već i u zimskoj jer je odlična protuteža sivilu koje vlada vani. Naravno, najlakši način za unošenje boje u dom su detalji i biljke.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

– Kombinacijom biljaka različitih nijansi i boja dobit ćete željeni efekt – objašnjava stilistica te ističe kako su dva trenda ove jeseni imperativ: – Ako ćete zaobići sve druge trendove, ova dva pokušajte, makar u malim dozama, ukomponirati u svoj dom. Riječ je pampas travi koja je toliko popularna da je jednostavno zavladala društvenim mrežama, a druga stvar koja je nezaobilazna su prirodni materijali. To mogu biti detalji poput tepiha ili pak pletena košara.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Dobar izbor su i pletiva različitih boja i tekstura kojima se na najlakši način stvara slojevitost u prostoru, a ona je pak ključna za stvaranje osjećaja topline i udobnosti – zaključuje.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

A kako je jesen doba u kojem je toplina dobrodošla, najbolji savjet koji vam možemo dati jest – poigrajte se slojevima kako u odijevanju tako i u uređenju svog životnog prostora!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije