sjajan interijer

Tako to rade profesionalci: Zavirite u showroom Durtech group-a koji odiše božićnom atmosferom

Foto: Goran Kovačević
1/19
29.11.2021.
u 06:15

U njihovom studiju možete vidjeti različite zidne tehnike i obloge poput mikrocementa,dekorativnih tehnika, zidnih tapeta i opeke koje su birane s posebnom pažnjom i ukusom kako bi stvorile moderan i profinjen interijer

Ljubav prema dizajnu, lijepim interijerima, arhitekturi i građevini spojila je zagrebački dvojac u kreativnu i uspješnu priču.Ona je dizajnerica interijera koja stoji iza brenda M'Living, a on uspješni poduzetnik s dugogodišnjim iskustvom u izvođenju građevinskih radova.

Foto: Goran Kovačević

Osim prijateljstva koje ih veže dugi niz godina, povezuje ih i posao. Naime, prije godinu dana odlučili su spojiti svoje
vještine i talente u priču zvanu Durtech group, nudeći kompletnu uslugu od idejnog do izvedbenog rješenja te opremanja interijera i eksterijera, a mi vas danas vodimo u njihov ured koji zrači blagdanskim duhom i pozitivnom energijom i kojeg svi njihovi klijenti rado vole posjetiti.

Foto: Goran Kovačević

Svoj su studio uredili na način da dobijete dojam kao da ste ušli u vlastiti stan s prostranim dnevnim boravkom i potpuno funkcionalnom kuhinjom koja je vješto sakrivena ispod stepenica koje vode na galeriju gdje se stvaraju nove ideje i projekti.

Foto: Goran Kovačević

- Prilikom projektiranja i renoviranja našeg studija misao vodilja bila nam je stvoriti ugodan prostor koji će nas svakodnevno inspirirati i motivirati i u kojem ćemo se osjećati kao u vlastitom domu, a ujedno klijentima pokazati kako bi mogao izgledati njihov životni prostor bez da imaju osjećaj da su došli u kakav stereotipni showroom - kaže Margareta.

Foto: Goran Kovačević

U njihovom studiju možete vidjeti različite zidne tehnike i obloge poput mikrocementa,dekorativnih tehnika, zidnih tapeta i opeke koje su birane s posebnom pažnjom i ukusom kako bi stvorile moderan i profinjen interijer, a trenutno cijeli interijer odiše božićnom čarolijom i lijepim blagdanskim dekoracijama, a mi vam donosimo dio tog ugođaja.

Foto: Goran Kovačević

Foto: Goran Kovačević

Foto: Goran Kovačević

Foto: Goran Kovačević

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije