Svjetlo za mališane

Svijetleće kuglice odvajaju se od baze i svijetle gdje god ih postavite

svjetlo
Foto: Promo fotografije
1/3
27.11.2018.
u 12:14

Za djecu koja se boje mraka ili kao zgodan dodatak domu, ovo rasvjetno tijelo definitivno će privući pažnju!

Bez obzira na to boje li se vaša djeca mraka ili volite prigušenu rasvjetu u sobi, Glo Nightlight rasvjetno je tijelo koje bi vam moglo uljepšati noći!

Foto: Promo fotografije

Glo Nightlight izgleda poput nekakve izvanzemaljske biljke, a svaka od tri stapke drži jednu svijetleću kuglicu. Baza preko dana puni kuglice, tako da ih preko noći možete izvaditi i postaviti gdje god želite, a odlične su i kao pratioc do kupaonice.

Foto: Promo fotografije

Svjetlo obično traje 30-ak minuta, sasvim dovoljno da dijete zaspi, a kad ih stavite nazad na stapke, kuglice opet počinju svijetliti!

Ključne riječi

Komentara 1

LI
LisaElam
13:57 29.11.2018.

Napravit cu 86 dolara za sat od kuce. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjecam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef. posjetiti-------->>>>>>>> www.WebJob33.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije