Domaći dizajn

Svijeće iz Kofera za najsretniji dan u životu

promo
Promo
13.02.2017.
u 11:17

Domaći kreativci okupljeni pod imenom Kofer specijalizirani za ‘home decor’ osmislili su ukrasne svadbene svijeće zanimljiva uzorka i dekoracije. Krase ih motivi karakteristični za “najsretniji dan u životu’ i natpisi ‘just married’ te upisani datum vjenčanja sa simpatičnom, duhovitom i personaliziranom ilustracijom novopečenog bračnog para.

Osim kao dekoracija na svadbenom stolu, ove svijeće mogu poslužiti i kao originalna zahvalnica svim gostima. Odlučite li se za ovakav originalni način zahvaljivanja svojim gostima ili pak želite svijeće za uspomenu, cjelokupnu ponudu možete razgledati na Facebook stranci brenda gdje ih odmah možete i naručiti.•

     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije