nova kolekcija

Sve za savršenu pripremu roštilja. A tek kad vidite ideje za posluživanje...

Foto: Zara Home
1/14
01.07.2020.
u 10:00

Posve je nevažno pripremate li roštilj s otvorenom vatrom u dvorištu ili vrtu ili imate električni roštilj na balkonu, važno je da se pri tome dobro zabavljate i da svoje delicije poslužite na najbolji mogući način

Ruku pod ruku s toplim vremenom i boravkom na otvorenom ide i priprema roštilja. Posve je nevažno pripremate li roštilj s otvorenom vatrom u dvorištu ili vrtu ili imate električni roštilj na balkonu, važno je da se pri tome dobro zabavljate i da svoje delicije poslužite na najbolji mogući način.

Foto: Zara Home

E, tu na scenu stupa nova, jedna od najljepših, kolekcija za pripremu roštilja koju potpisuje brend Zara Home. U kolekciji ćete pronaći baš sve za pripremu roštilja - od hvataljki, preša za hamburgere, posuda za meso, posuda za marinade i soseve, ali i za posluživanje sa stilom.

Foto: Zara Home

Stolnjaci u bezbroj veselih boja i uzoraka, zanimljivi tanjuri, daske za rezanje, ali i one za posluživanje, pregače, čaše, košare od prirodnih materijala...

Foto: Zara Home

Ma izbor je zaista ogroman. Što se tiče cijena, one se kreću od 69 kuna naviše, a kako je riječ o novoj kolekciji ovi artikli nisu na sniženju.

Foto: Zara Home

Što god odabrali, sve iz kolekcije za najstylish roštilj kojim ćete impresionirati goste ili pak samo pokoji detalj, bitno je da uživate u cijelom procesu. Jer kao što znamo - roštilj je zapravo puno više od pukog pripremanja hrane, riječ je o ritualu koji znači samo jedno - dobru zabavu!

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

 

Komentara 1

DO
donec
03:32 02.07.2020.

Prestao sam s uredom i sada. Radim od kuće 175 sati po satu radeći od kuće radeći ovaj jednostavan kućni posao na mreži. Zarađujem 22854 USD mjesečno radeći na mreži 4 sata dnevno. preporučio sam ti da probaš. nećete izgubiti ništa, samo ga isprobajte na sljedećoj web stranici i zarađujete svakodnevno ... Za više detalja ..............➤➤➤➤   cutt.ly/NyvKMnJ  

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije