ne propustite!

Sutra vas u novom Livingu čekaju sjajne priče: Genijalna kuća u Istri, karijera dizajnerice u 54. godini, svi trendovi za 2022...

01.10.2021.
u 07:00

Za sve zaljubljene u vrtlarenje imamo sjajan šalabahter za jesensku sadnju ruža, u samo 5 koraka te pregled radova u vrtu u listopadu kojih zaista ne manjka

Još se nismo ni okrenuli za ljetom, vjerojatno zbog netipično visokih temperatura, a već nam je na vrata pokucao pravi jesenski mjesec - listopad. Kao i uvijek, prve subote u mjesecu, dakle sutra, uz Večernji list čeka vas novi broj magazina Living. U ovom broju donosimo toliko sjajnih priča da ih je teško sve predstaviti tako da obavezno prošećite do kisoka, nećete se razočarati.

Prva priča, ona s naslovnice, vodi u Istru, u jedno pitoreskono mjestašce u kojem su vlasnici sami  preuredili poslovni objekt u genijalnu kuću koja odsakče od svih u blizini arhitekturom, rješenjima, raskošnim dvorištem... Posebna je i po tome što uz bazen ima i plažu, odnosno sunčalište koje izgleda kao prava plaža.

Druga priča skriva se u Zagrebu, a glavna akterica je Jasna Lasić koja je u 54. godini odlučila pokrenuti vlastiti posao. Jasna je, naime, specijalizirana za uređenje interijera i homestageing, a o čemu je točno riječ saznajte sutra u Livingu. Reći ćemo samo da nam je pokazala kako to izgleda u praksi na primjeru zagrebačkog stana.

Iskristalizirali su se i trendovi koji će u našim domovima vladati u 2022. Mi smo pobrojali one najznačajnije te vam savjetujemo kako ih ukomponirati u svoja četiri zida.

Za sve zaljubljene u vrtlarenje imamo sjajan šalabahter za jesensku sadnju ruža, u samo 5 koraka te pregled radova u vrtu u listopadu kojih zaista ne manjka.

Foto: Zara Home

Gastro stranice posvetili smo mnogima omiljenom jelu - pizzi, a uz ove recepte i vama će ispasti kao ona iz krušne peći.

Naša Maja Posavec i ovaj put je izabrala novitete iz domaćih trgovinama koje će vam pomoći u stiliziranju doma u jesenskom koloritu. I u editorijalu vas čeka jesenska priča s ciljem ušuškavanja na toplom.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije