Ne propustite

Na kioscima čeka novi broj magazina Living i to s darovima!

Danijel Berković/ PIXSELL
06.10.2017.
u 06:46

U raskošnom editorijalu donosimo više od 50 ideja kako da unesete sunce u svoj dom

Prva subota u mjesecu znači samo jedno – vrijeme je za novi broj magazina Living koji možete protražiti na svim kioscima samo uz Večernji list. U ovom, listopadskom broju donosimo brojne zanimljive teme za uređenje doma, a svima vama koji strahujete od računa za grijanje u temi broja otkrivamo kako odabrati idealnu metodu grijana prilagođenu svom prostoru.

Foto: Toni Dumančić

Tmurne jesenske dane pak je najlakše oživjeti injekcijom boje – stoga u raskošnom editorijalu donosimo više od 50 ideja kako da unesete sunce u svoj dom. Šarenilo vlada i na tanjuru, ne propustite najbolje recepte za jela sa sezonskim namirnicama: bundevom, gljivama, kukuruzom, kestenima...

Foto: Shutterstock

Naravno, Living ne bi bio Living, kada vas ne bi odveo o neke od najljepših domaćih domova. Ovog puta idemo u Istru, u predivnu kuću mediteranskog stila uređenja te u modernu ljepoticu podno Sljemena koja oduševljava arhitektonskim rješenjima.

Foto: Damir Fabijanić

Tragajući za idealnim jesenkim „outfitom“ za dom u domaćim smo trgovinama pak pronašli deset najljepših sofa sezone. Dakako, našli smo i brojne detalje koji se sjajno uklapaju u dom i koji će vam, bez sumnje, biti inspiracija pri uređenju.

Vrtlarima smo pripremili specijal o jesenskoj sadnji i sjetvi te sve o pripremi za novu sezonu. Otkrivamo kako i koje kulture uzgojiti kako biste u vrtu ili na balkonu tijekom cijele zime imali domaće namirnice.

Foto: Shutterstock

Ali, ni to nije sve, pripremili smo vam i darove u suradnji s Tetom Violetom pa ćete tako uz svaki Living dobiti i deterdžent ili omekšivač s omiljenim mirisom!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije