novi living

Sutra vam ekskluzivno predstavljamo senzacionalnu vilu u Istri

02.08.2019.
u 10:05

Znate što vam je sutra činiti, trk na kisoke po novi broj magazina Living, samo uz Večernji list

Vruć, ne, užaren gradski asfalt u kolovozu većini je noćna mora. Ja sam najsretnija u Zagrebu u vrućim kolovoškim noćima. Ne smeta mi isparavanje vrućine iz ljepljivog asfalta, ne smeta mi skraćeno radno vrijeme većine službi, nedostatak društva jer su svi pobjegli na more...

Zagreb i ja u kolovozu se volimo javno i to je jedini mjesec u godini u kojem nisam u stresu za volanom. Parkinga koliko te volja, gužve minimalne, ma milina. Osim toga, kolovoz je idealan za otkrivanje skrivenih mjesta u gradu, posjete Hreliću, renoviranje starog namještaja i prčkanje po vrtu.

Za sve vas koji ne dijelite moju ljubav prema užarenom asfaltu otkrivamo kako unijeti dašak Mediterana u svoj dom ma gdje se on nalazio. Pokazujemo vam kako se dobrim dizajnerskim rješenjem i najmanji stan može pretvoriti u topao dom, ali vas vodimo i u Istru, u raskošnu vilu koja će ljubitelje hedonističkog načina života oboriti s nogu.

Naravno, u kolovozu roštiljamo na veliko, stoga će vam se svidjeti recepti koje nam otkrivaju domaći majstori ovog zanata. Za one koji najradije dane i noći provode na otvorenom imamo više od 100 ideja za uređenje vrtova, balkona i terasa, za uživanje, za partyje, za guštanje...

Inspirirajte se i uživajte u kolovozu punim plućima. I prije negoli se okrenemo, počet će nova sezona, kaos, gužve i žal za propuštenim vremenom... Dakle, sutra trk na kisoke po svoj primjerak novog magazina Living, samo uz Večernji list!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije