ne propustite!

Sutra u Livingu: Genijalna kuća u okolici Šibenika s vlastitim arheološkim iskopinama

05.11.2021.
u 07:00

Pripremili smo vam veliki pregled božićnih trendova kroz kolekcije najpoznatijih brendova. Nakon što smo prošle godine za blagdane bili prilično suzdržani, ove se na scenu vraća poznato blagdansko blještavilo, i još puno toga!

Ako ne volite jesensku maglu i sivilo, sutra obavezno potegnite do kisoka po novi broj magazina Living koji vas čeka uz Večernji list, razvedrit će vam dan - garantiramo! Naime, uz brojne novitete i detalje iz domaćih trgovina koji su već najava trendova za 2022., pripremili smo vam veliki pregled božićnih trendova kroz kolekcije najpoznatijih brendova. Nakon što smo prošle godine za blagdane bili prilično suzdržani, ove se na scenu vraća poznato blagdansko blještavilo, i još puno toga!

Zavirili smo u dva sjajna domaća interijera - vilu u Danilu kraj Šibenika koja neodoljivo podsjeća na toskanske vile, a ima, uz maslinik i vlastito arheološko nalazište. Kuća je pak fascinantna, sa stropovima koji na nekim mjestima dosežu i visinu od sedam metara, a savršena je za bijeg od svakodnevice, u mir i tišinu i netaknutu prirodu.

Drugi interijer, točnije njih osam, nalazi se u Zagrebu, a riječ je o studio apartmanima čije uređenje potpisuje Saša Šekoranja.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Editorijal je ovaj put jako praktičan - pokazujemo vam kako, bez prevelikog udara na kućni budžet, urediti dom da ostavlja luksuzan dojam.

Foto: Shutterstock

Sa sezonom grijanja, svi koji imaju sobne biljke znaju da je riječ o pravom izazovu. Uz naših deset savjeta biljke će vam uspješno prezimiti!

Gastro inspiraciju ovaj put pronašli smo u kuhinji jednog od najluksuznijih hotela na Jadranu - Porta Montenegra i prepisali od njih fantastične recepte koje možete probati spraviti sami, u svojoj kuhinji.

Vjerujemo da smo vam zagolicali maštu i uspješno zakazali subotnje družnje uz kavu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije