Ne propustite

Sutra potražite novi broj Livinga - s čak 40 savjeta za uređenje vikendice

30.06.2017.
u 11:18

U srpanjskom izdanju Livinga naći ćete mnoštvo ideja i inspiracija za uređenje intereijera, ali i eksterijera, stručne savjete za uzgoj travnjaka, recepte za lagane ljetne zalogaje i najljepše luftiće...Naravno, i još puno toga, zato sutra trk do kioska po novi broj

Sutra, samo uz Večernji list, za sedam kuna potražite srpanjsko izdanje magazina Living. U ovom broju očekuju vas brojni korisni savjeti, prekrasni domaći interijeri, jeftini i učinkoviti trikovi za uređenje vikendice koje možete odraditi sami, priča o uzgoju organskog vrta, konkretni koraci za travnjak kojem će trava biti zelenija od susjedove, ideje za uređenje dječje sobe i recepti za najfinija lagana ljetna jela koja su gotova dok kažete "keks"!

Editorijal pršti bojama i dobrim idejama
Foto: Duško Jaramaz

No, da vam sada ne otkrijemo baš sve, sutra se zaletite do kioska po svoj primjerak, garantiramo da će vam uljepšati subotu, inspirirati vas da se odvažite makar na male promjene u domu te vam dati ideje koje je lako primjeniti.

Ljetna varijanta pizze ima manje kalorija i puno više okusa
Foto: Promo

 

Svakako pogledajte i editorijal koji će vas oduševiti kombinacijom boja, materijala i uzoraka...

I svakako nam javite svoje dojmove putem maila ili na Facebooku!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije