Novo

Super suradnja Sonyja i Netflixa

13.08.2018.
u 08:30

Tvrtka Sony je na europskom tržištu predstavila dvije nove linije televizora koje nude jedinstvenu kvalitetu slike

Tvrtka Sony je na europskom tržištu predstavila dvije nove linije televizora koje nude jedinstvenu kvalitetu slike zahvaljujući upotrebi više inovativnih tehnologija i rješenja na čelu s novom generacijom procesora slike X1™ Ultimate. Novi AF9 OLED i ZF9 LCD televizori predstavljeni su u okviru MASTER linije – naziva kojeg tvrtka Sony pridodaje ekskluzivno za televizore s najvišom kvalitetom slike.

Netflix calibrated sistem je dostupan ekskluzivno na novim AF9 OLED i ZF9 LCD televizorima Sony BRAVIA MASTER linije, a osigurava gledateljima iskustvo s kinematografskom vjerodostojnosti na Netflix platformi. Razvijen od strane stručnjaka tvrtke Sony zaduženih za kvalitetu slike te u suradnji sa znanstvenicima tvrtke Netflix koji se bave bojom, Netflix calibrated sistem pruža kvalitetu slike koji se približava kvaliteti profesionalnog zaslona u filmskom producentskom studiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije