bez mane

Stručnjaci iz Zara Homea kažu: Ovako izgleda idealan stan! Slažete li se?

Foto: Zara Home
1/11
11.07.2020.
u 07:00

Prevladavaju neutralne boje, s pokojim pastelnim naglaskom, namješaj je ponovno od, uglavnom prirodnih materijala, a u fokusu je, očekivano, drvo

U nikad neizvjesnijoj situaciji uzrokovanom koronavirusom mnogima je teško gledati u budućnost. No, iako se sve usporilo, a način života promijenio, jedino što nas može motivirati zapravo je taj spomenuti pogled u budućnost i nada da nas čeka bolje sutra.

Foto: Zara Home

Upravo time vodili su se dizajneri brenda Zara Home koji su već sad u prodaju pustili dio jesenske kolekcije za opremanje i uređenje doma. Ovog puta "zagrizli" su u svaku prostoriju i ponudili svoju idealnu verziju doma, točnije, stana.

Foto: Zara Home

Prevladavaju neutralne boje, s pokojim pastelnim naglaskom, namješaj je ponovno od, uglavnom prirodnih materijala, a u fokusu je, očekivano, drvo.

Serija stolaca retro dizajna od punog drveta, koji se prodaju po 999 kuna, bez sumnje će biti must have komadi u interijeru, a slična "krvna slika" čeka i detalje za kupanicu, prije svega rustikalne ljestve koje su odličan 2 u 1 komad - imaju i praktičnu i ukrasnu ulogu.

Foto: Zara Home

Kad govorimo o spavaćoj sobi naglasak je na luksuznijim materijalima i uzorcima, a za akcentaciju su zaduženi detalji, prije svega lampe jako zanimljva dizajna.

Foto: Zara Home

U blagovaonici su u Zara Homeu malo hrabriji pa drveni namještaj spajaju s tekstilima u plavoj boji, a servisi za jelo nešto su smireniji, u smeđim tonovima.

Foto: Zara Home

Mislili su i na hodnik i dnevni boravak - ono što im je zajedničko puno je prostora za skladištenje pa je tako sav namještaj multifunkcionalan.

Foto: Zara Home

Naravno, za kraj, tu su detalji - i oni su u smirenijim tonovima, naglašenog dizajna, stvoreni sa samo jedim ciljem - dobrom atmosferom!

Komentara 1

NO
No1
11:18 11.07.2020.

O, da... vidi se da je ovo slagano za iznajmljivanje. Jer... na podu daske. i onda ocekujes da to netko umjesto tebe cisti. Hrpa beskorisnih objekata po stanu "zbog vizalnog efekta", ali nikakve suvisle prakticne primjene. Sve je "da izgleda lijepo", ali bez neke pakticne i suvisle koristi. Npr... nocni "ormaric" pored kreveta i onda stvari moras ostavljati na podu. MIslim da bi takve tipovie za kaznu trebalo u tom stanu ostaviti mjesec dana, ali tako da ga oni odrzavaju, a ne da netko to odraduje umjesto njih. Pretpostavljam da su to isti tipovi koji ocekuju da se u hotelu svaki dan iza njih cisti i posprema i onda kenjaju ako negdje ostane tockica. E, to su bas bljak ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije