nova kolekcija

Stan u potkrovlju pun je odličnih rješenja, posebno pod kosinama

Zara Home
25.11.2020.
u 13:12

Riječ je o potkrovlju površine 70-ak kvadrata, s krovnim prozorima i kosinama koje su iskorištene za odlaganje stvari i već spomenute otvorene police

U predblagdanskom ludilu, kada gledamo kako da dom bude što blještaviji i ukrašeniji, kao pravo osvježenje došla je retro glazbena kolekcija brenda Zara Home koju su predstavili u genijalnom potkrovnom, pomalo rokerskom stanu.

Foto: Zara Home

Namještaj je jednostavnih linija, police otvorenog tipa,a glavna zvijezda kolekcije koja slavi povratak vinila, svakako su zvučnici koje je moguće strateški rasporediti po prostoru, a osim što su funkionalni, iznimo su i dekorativni, s retro vibrom.

Foto: Zara Home

No, vratimo se stanu. Riječ je o potkrovlju površine 70-ak kvadrata, s krovnim prozorima i kosinama koje su iskorištene za odlaganje stvari i već spomenute otvorene police.

Foto: Zara Home

Najveći dio stana, kojem su bijele grede svojevrsni zaštitni znak, otpada na dnevnu zonu koja je uređena minimalistički, s namještajem od prirodnog drveta kojem je cilj prostor učiniti vizualno još atraktivnijim.

Foto: Zara Home

Puno je pažnje posvećeno rasvjetnim tijelima i tekstilima, prije svega tepisima kako bi se stvorila topla atmosfera. Kuhinja je "ugurana" pod kosinu, a na nju se nastavlja mala blagovanica, iznad koje mala galerija, pod samim krovom.

Foto: Zara Home

Spavaća soba ima krevet koji je ugrađen u pod kako bi se dobila željene visina (zbog kosina).

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije