sutra na kioscima

Stan s detaljima po mjeri ili glamurozan dom? Zašto birati kad novi Living ima i jedno i drugo!

Saša Lisjak
04.03.2022.
u 09:59

U novom broju magazina Living čeka vas još i više od 200 ideja za uređenje doma stoga se potrudite nabavti svoj primjerak, nećete požaliti!

Dolazak ožujka znači i skorašni dolazak proljeća, a mi smo ovim brojem Livinga, koji izlazi sutra uz Večernji list, pokušali požuriti dolazak omiljenog godišnjeg doba. Tu su genijalne nove kolekcije vrtnog namještaja koje su prilagođene i najmanjim balkonima i raskošnim terasama, veliki vodič za prvu proljetnu sadnju, najljepši proljetni noviteti...ma sve na jednom mjestu.

Priču odlično zaokružuje stan u Zagrebu, u novogradnji, čije uređenje potpisuje dizjnerica Mirjana Mikulec koja je ovaj put pokazala kako se sve želje vlasnika mogu ispuniti. Drugi dom u koji vas vodimo potpisuje dizajnerica s adresom u Beču, a stan od pedesetak kvadrata oduševit će vas jer izgleda puno veće i vrlo glamurozno.

Foto: Emmezeta

Proljećem je nadahnut i naš ovomjesečni editorijal koji je posvećen uređenju stola, kako svojevrsna proba za Uskrs. Naša stilistica Ankica Juričević složila je četiri prijedloga uz koje će prostor kuhinje i/ili blagovaonice momentalno živnuti.

Foto: Saša Lisjak

Maja Posavec i ovog je puta obišla domaće trgovine i našla genijalne stvari za opremanje doma, između ostalog i listu najtraženijih coffee table knjiga koje će izgledati moćno u dnevnom boravku.

Foto: H&M Home

Ako ste jedva dočekali sunčane dane i koristite ih za boravak u prirodi, imamo sjajnu ideju - zašto ne biste posjetili sam jug Hrvatske i uživali u ljepotama  i senzacijama za nepce i izvan sezone - ljudi je manje i cijene su povoljnije.

Foto: IKEA

Proljeće na tanjuru znači raznovrsnost i bogatstvo namirnica, a mi vam donosimo brze, jednostavne i lagane recepte od sezonskih namirnica koje možete lako spraviti sami doma.

Uz sve navedeno u novom broju magazina Living čeka vas još i više od 200 ideja za uređenje doma stoga se potrudite nabaviti svoj primjerak, nećete požaliti!

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije