moderan dom

Stan od 49 kvadrata dokaz je maksimalno iskorištenog prostora

IKEA
19.11.2022.
u 07:00

Klasična skandinavska visilica u kavezu, bez velikog vizira djeluje gotovo nevidljivo, a dvostruka balkonska vrata maksimalno propuštaju dnevnu svjetlost u prostoriju

Ovaj jednoiposobni geteburški stan od samo 49 kvadrata donosi toliko dizajnerskih savjeta za povećanje prostora da može biti uključen u udžbenik!

Foto: IKEA

Malena površinom, kuhinja djeluje zapravo veliko jer su pametno iskorišteni svi glavni savjeti uređenja interijera kako bi se osigurao osjećaj prozračnosti i preglednosti, a samim time i "dobilo na prostoru". Kuhinjski su ormarići svježe bijeli, a njihovi stakleni prozori otvaraju prostoriju te istovremeno reflektiraju dnevnu svjetlost. Rezultat je osjećaj većeg prostora.

Foto: IKEA

Maleni uski tepih utopljuje blagovaonicu, ali ju i vizualno izdužuje. Klasična skandinavska visilica u kavezu, bez velikog vizira djeluje gotovo nevidljivo, a dvostruka balkonska vrata maksimalno propuštaju dnevnu svjetlost u prostoriju.

Foto: IKEA

Smočnica izrađena po mjeri pametno skriva sve što je jednoj obitelji potrebno za pravljenje obroka kako bi se održao red.

Foto: IKEA

Malen i uzak ulazni hodnik popločen crnim pločicama napola je pregrađen kako bi se ugurao krevet u posebnu nišu. U nju doslovce ništa više ne stane, no svejedno je dojam šarmantan i razigran.


 

Komentara 1

KY
Kyra
12:08 19.11.2022.

Kakve veze imaju Ikea slike s opisom stana?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije