Elegatni namještaj

Počelo je predstavljanje noviteta za Salon del mobile: ovo je Spy!

fotelja
Foto: Promo fotografije
1/3
18.03.2015.
u 16:30

Salone del mobile sve je bliže, a dizajneri i njihovi proizvođači počeli su predstavljati svoje ovogodišnje adute

Ova jednostavna fotelja s drvenim postoljem i tapeciranim tijelom adut je talijanskog dizajnera Emilija Nannija i s njom će se predstaviti na ovogodišnjem Salonu del mobile u Milanu, koji se održava od 14. do 19. travnja.

– Spy je fotelja stvorena kako bi pojačala jedan od osnovnih pojmova koji su uključeni u izradu tapeciranog stolca, a to je odnos između tijela i okvira – poručio je Nanni.

 Drveno postolje napravljeno je od bukve, a dostupno je u prirodnim i obojenim verzijama. Sjedalo je od šperploče presvučene pijeskom i kvalitetnim štofom. Spy je dio kolekcije talijanskog brenda Billiani a u kolekciji je verzija fotelje s metalnim okvirom, lounge stolac i sofe.

>> Zavodljivi tapecirani stolci Färg & Blanche

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije