Promo

Snaga robne marke Denkmit u službi čistog doma

12.03.2018.
u 09:09

Denkmit robna marka koju vam danas predstavljamo nudi više od 170 proizvoda specijaliziranih za brojne namjene - od njege i pranja rublja do posebnih sredstava za čišćenje i osvježivača zraka

Kvalitetu robnih marki dm-a kupci već dobro poznaju. Naime, više od četvrtine prodaje dm-a čini prodaja robnih marki koje pokrivaju sve kategorije asortimana dm-a.

Denkmit robna marka koju vam danas predstavljamo nudi više od 170 proizvoda specijaliziranih za brojne namjene - od njege i pranja rublja do posebnih sredstava za čišćenje i osvježivača zraka.

Među njima je i Denkmit nature sredstvo za čišćenje kupaonice koje uklanja naslage kamenca i sapuna. Sredstvo ostavite da djeluje 3-5 minuta, potom površinu prebrišite mokrom krpom ili spužvom i vaša kupaonica zablistat će novim sjajem. Kupaonicu ćete održati čistom uz praktične Denkmit vlažne maramice za čišćenje - Pure Frische. Potrebno je jednostavno prebrisati površinu te nije potrebno dodatno ispiranje niti brisanje.

U dm-u jako dobro znaju što je sve potrebno za temeljito čišćenje, zato se ovog ožujka u dm-u opremite proizvodima za čišćenje i pranje rublja u vrijednosti iznad 300 kuna, a dm će vam pokloniti ručni usisivač.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije