sjajan dizajn

Slovenska dizajnerica Nika Zupanc dizajnirala je dva komada koje bi svatko poželio u svom domu!

Foto: Nika Zupanc Studio
1/4
16.09.2021.
u 07:00

Kauč Grace koji je puno više od klasičnog kauča na razvlačenje jer nudi beskrajan niz kompozicijskih mogućnosti

Poznata slovenska dizajnerica Nika Zupanc ponosno je najavila novu suradnju sa Séom, renomiranim brandom ručno rađenih  luksuznih dizajnerskih komada.

Foto: Nika Zupanc Studio

Nika je za njih dizajnirala kauč Grace koji je puno više od klasičnog kauča na razvlačenje jer nudi beskrajan niz kompozicijskih mogućnosti te Silence, kiparsku svjetiljku koja slavi bezvremensku ljepotu mramora i mjedi.

Foto: Nika Zupanc Studio

Grace kauč i lampa Silence premijerno su prikazani tijekom Milanskog tjedna dizajna 2021. unutar 'Sé: La Vie', triju soba dobrodošlice koje su obilježile desetljeće Sé prezentacija u galeriji Rossana Orlandi.

Foto: Nika Zupanc Studio

U intervju koji nam je dala nedavno, prilikom predstavljanja svoje izložbe "Stolci" u Zagrebu, Nika Zupanc upravo je najavila Salone del Mobile kao mjesto na kojem će prikazati nove dizajnerske komade kao i suradnju s renomiraim svjetskim proizvođačem. I ovaj put, moramo priznati, nadmašila je naša očekivanja.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije