Ukradite ideju

Slatki Božić na vašem stolu uz Bella Formu

promo
Promo
23.12.2016.
u 08:00

Svaki Božić nezaobilazan je bez raznovrsnih slastica koje će pridonijeti idealnom božićnom ugođaju svakoga doma.

Ako još uvijek tražite inspiraciju za svoje blagdanske kolače koji će vaš stol učiniti posebnim, trgovina Bella Forma i ovoga je Božića pripremila proizvode poznatih svjetskih brandova koji će vam pomoći da izradite najfinije kolače maštovitih oblika i uzoraka.

Foto: Promo

Blagdanski sitni kolačići i torte mogu poslužiti kao prekrasan ukras na svakom stolu. Sitni i šareni kolačići, složeni u male paketiće, mogu biti i idealan poklon za vaše najmilije, koji će se zasigurno razveseliti domaćim mirisima i okusima.

Foto: Promo

Modlice poznatog njemačkog branda Birkmann idealne su za pripremu keksića zanimljivih oblika koje će razveseliti i vaše najmlađe, uključite ih u pripremu božićnih kolača koja će postati veselo i radosno obiteljsko druženje.

Foto: Promo

Paprenjaci su postali neizostavni dio svakog blagdanskog stola. Valjak za paprenjake pomoći će vam u izradi ovih tradicionalnih domaćih kolačića.

Foto: Promo

Uz malo mašte i kreativnosti, uz različite iskrojivače za kekse možete sami izraditi jedinstvene i unikatne ukrase za božićno drvce koji će u vaš dom tijekom božićnih blagdana unijeti posebnu čarobnu atmosferu, a zasigurno će razveseliti i vaše goste.

Foto: Promo

Na blagdanskom stolu nezaobilazna je i božićna torta koja će zasigurno pridonijeti posebnom blagdanskom ugođaju za vašim stolom. U trgovini Bella Forma pronaći ćete proizvode poznatog njemačkog branda koji proizvodi proizvode za pripremu i pečenje kolača, Kaiser.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije