Kolaboracija

Skupocjeni namještaj po nikad povoljnijim cijenama

IKEA
02.10.2017.
u 16:00

IKEA i poznati danski dizajnerski studio HAY, zajedno su osmislili paletu osnovnih komada namještaja prilagođenih modernim potrebama i željama

Od početka listopada, svi posjetitelji robne kuće IKEA Zagreb moći će pronaći još više inspiracije i rješenja za bolji život kod kuće. YPPERLIG, nova kolekcija tvrtke IKEA, rezultat je suradnje s poznatim danskim dizajnerskim studiom HAY, a riječ je o paleti osnovnih komada namještaja prilagođenih modernim potrebama i željama. Kolekcija sadrži 35 novih predmeta za dom koje odlikuju vrhunska kvaliteta i bezvremenski izgled - od većih komada poput sofa i stolića, do manjih, poput moderne verzije poznate IKEA plave torbe.

Foto: IKEA

U tvrtki IKEA želimo znati štošta o svijetu. Vjerujemo u rad s drugima jer zajedno možemo ostvariti puno više, nudeći bolje proizvode i rješenja za većinu ljudi, istaknuo je Marcus Engman, voditelj dizajna u IKEA of Sweden

Foto: IKEA

Danski dizajnerski duo HAY, osnovan 2002. u Kopenhagenu, inspiraciju za stvaranje namještaja crpi iz arhitekture, mode i umjetnosti, što rezultira funkcionalnim i estetski suvremenim dizajnom. Ova pokazuje istinsku snagu suradnje u kojoj su obje strane učile jedna od druge - dok IKEA ima veliko znanje o industrijskoj proizvodnji, HAY je strastven oko dizajna.

Foto: IKEA

Otpočetka smo jasno istaknuli kako želimo da ova suradnja bude prava za tvrtku IKEA, što znači proizvode po pristupačnoj cijeni tijekom duljeg razdoblja istaknula je Mette Hay.

Njen suprug Rolf Hay dodao je kako su tijekom suradnje s tvrtkom IKEA naučili mnoge stvari koje mogu primijeniti u svojoj tvrtki, kao što je rukovanje s plosnatim paketima.

Foto: IKEA

U novoj kolekciji moguće je pronaći i plavu torbu, sada u šest novih boja, a jedan od aduta kolekcije je i monoblok stolica, nastala ubrizgavanjem tekuće plastike u kalup u obliku stolice.

Foto: IKEA

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije