opustite se

Sjajne ideje za Praznik rada na otvorenom, u vlastitom vrtu ili na balkonu

Arket
30.04.2021.
u 10:38

Ako imate prostor na otvorenom, dvorište, vrt, terasu, balkon donosimo odlične ideje za svečaniju i jako opuštenu atmosferu

Međunarodni prraznik rada koji slavimo 1. svibnja tradicionalno se veže uz proslavu na otvorenom. Praznični grah ove će godine izostati zbog pandemije, ali roštilj, lošem vremenu unatoč, neizostavni je dio prvog dana svibnja. Ako imate prostor na otvorenom, dvorište, vrt, terasu, balkon donosimo odlične ideje za svečaniju i jako opuštenu atmosferu.

Foto: Arket

Stol u fokusu

Naravno sve se vrti oko stola, ali ne morate brinuti - važno je da je opušteno. Najbolji način za stvaranje svečane atmosfere su sljedeći detalji: rezano cvijeće koje se nalazi ovih dana na svakom koraku, stolnjak zanimljiva uzorka, posuđe za posluživanje hrane različitih boja i mekani jastučići za sjedenje u raznim bojama. Takvim miksom stvorit ćete jako dinamičnu vanjsku postavu.

Foto: Arket

Može i uz prozor

Ako nemate vanjski prostor ili vam vrijeme pomrsi račune, prazničnu postavu možete složiti i u interijeru, uz prozor. Naglasak stavite na prirodno zelenilo koje je jako dekorativno!

Foto: Arket

Opuštena atmosfera

Najvažnije je opustiti se i dobro zabaviti, a za to ne treba pretjerivati ni uređenjem ni pripremom jela. Najjednostavnije stvari za postizanje opuštene atmosfere su najučinkovitije. Dakle, malo detalja, malo sezonskog cvijeća i zelenila i najfiniji roštilj sve su što vam treba!

Foto: Arket

Foto: H&M Home

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije