party sezone

Sjajne ideje za oproštaj od 2020. sa stilom. Zabavite se čak i ako slavite sami!

BoConcept
29.12.2020.
u 10:33

Svaka zabava kod kuće zahtjeva pripremu, čišćenje, pripremu hrane, nabavku omiljenih pića. Neovisno o tome hoće li vas na dočeku biti dvoje ili petero, svakako uklonite sve ono što bi moglo smetati ili vam je vrijedno i bojite se da bi se moglo uništiti

Bliži se dan oproštaja s 2020. Grozna kakva je bila zaslužuje da joj, uličnim rječnikom rečeno, pokažemo srednji prst, ali pozdravit ćemo je sa stilom. Nažalost zbog pandemije i mjera nismo u mogućnosti napraviti veliki party, ali i u najužem obiteljskom krugu moguće je napraviti proslavu za pamćenje. Ako ćete vi biti domaćin na staru godinu (pazite na ograničen broj ljudi) imamo odličan recept za party na kojem će vam svi pozavidjeti.

Foto: Fendi Casa

No, krenimo redom. Svaka zabava kod kuće zahtjeva pripremu, čišćenje, pripremu hrane, nabavku omiljenih pića. Neovisno o tome hoće li vas na dočeku biti dvoje ili petero, svakako uklonite sve ono što bi moglo smetati ili vam je vrijedno i bojite se da bi se moglo uništiti. Druga je stvar priprema stola. Ona će ovisiti o tome kakvu zabavu imate.

Foto: BoConcept

Ako je riječ o formalnoj večeri najviše pažnje posvetite uređenju stola, a neovisno o broju gostiju, napravite i raspored sjedenja. Gosti će se osjećati važno vide li pločicu sa svojim imenom. Sitnica koja će vam uzeti pet minuta vremena, a pokazat će da vam je stalo.

Foto: Zara Home

Prije samog dekoriranja stola odredite stilski smjer u kojem želite ići i krenite redom od tekstila (stolnjaka, nadstolnjaka, ubrusa...) preko prirodnih dekoracija pa sve do postavljanja tanjura, čaša i pribora za jelo.

Foto: pixabay

Ako pak priređujete neformalno druženje, napravite švedski stol i pobrinite sa da ima dovoljno ubrusa, čaša i pribora za jelo kako ne biste goste morali snabdijevati usred zabave. Ako vas vrijeme posluži, a imate raskošan balkon, terasu ili vrt, dio zabave možete preseliti i na otvoreno. Taj će prostor posebno atraktivno izgledati  ukrasite li ga lampicama i dodate li kutak s otvorenom vatrom (naravno, pripazite da bude sigurno).

Za kraj, nemojte se zaboraviti urediti, dosta je bilo trenirki i papuča. Za pozdrav s 2020. budite u svom najboljem izdanju, makar sjedili pred TV-om! I ne zaboravite da uz pomoć moderne tehnologije možete slaviti s najmilijima čak i ako fizički nisu blizu vas!

Za svakodnevne ideje za uređenje interijera i inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije