Proslava

Sjajan prostor Booze and Blues bara spreman za proslavu 5. rođendana

16.10.2019.
u 11:16

Dizajnerski izgled ovo prostora koji se prostire na 110 m2 i ima više od 130 sjedećih mjesta potpisuje poznati dizajner Mario Waldgoni

U samom središtu Zagreba, u Tkalčićevoj ulici, u listopadu 2014. otvoren je Booze and Blues bar Zagreb, istinska oaza zaraznih blues, soul, jazz i rock ritmova, koji je donio novi duh jedne drugačije glazbene priče na zagrebačku, ali i hrvatsku klupsku scenu.

Tijekom prvih pet godina rada ovog kultnog kluba, nastupali su brojni muzičari; Massimo, Vatra, Neno Belan, Sandi Cenov, Songkillers, Frajle… Osim po glazbenom opusu, Booze and Blues bar jednako je poznat i po svom originalnom interijeru, u kojem dominiraju memorabilije iz glazbene povijesti, s osobnim posvetama nekih od najvećih svjetskih rock'n'roll imena, kao što su Muddy Waters, BB King, Jimmy Page, Brian May...

Dizajnerski izgled ovo prostora koji se prostire na 110 m2 i ima više od 130 sjedećih mjesta potpisuje poznati dizajner Mario Waldgoni, koji je po željama vlasnika i idejnih začetnika cijele ove priče, unutrašnjost i atraktivnu terasu osmislio u tradiciji američkih blues i jazz klubova s pozornicom za nastupe uživo, koji su ujedno i zaštitno lice ovog modernog glazbenog kluba.

Kako bi svoj jubilarni rođendan proslavili na pravi rock'n'roll način, Booze and Blues ove subote, 19. listopada, u večernjim satima, organizira party za pamćenje na kojem će, zajedno sa svojim dragim gostima i prijateljima, obilježiti prvih pet godina postojanja na glazbenoj mapi Hrvatske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije