EuroCucina

Kuhinjski čarobnjaci koji misle umjesto nas

21.04.2018.
u 06:35

Samsung na sajmu EuroCucina predstavlja liniju ugradbenih proizvoda, a među neusporedivim rješenjima kućanskih aparata ističe se potpuno nova Dual Cook Flex™ pećnica

Tvrtka Samsung Electronics, u cilju jačanja pozicije na europskom tržištu, prvi puta ove godine sudjeluje na sajmu EuroCucina 2018, koji se održava svake dvije godine u Milanu. Izložbeni primjerci tvrtke Samsung, osmišljeni kako bi pozitivno utjecali na kvalitetu života korisnika, zasigurno će podići imidž i reputaciju brenda među korisnicima u regiji.

- Iznimno smo zadovoljni što po prvi puta imamo priliku prikazati naše najnovije uređaje na milanskom sajmu EuroCucina - rekao je BK Kang, izvršni potpredsjednik Samsung Electronics, voditelj globalne prodaje i marketinga, poslovne jedinice digitalnih kućanskih aparata te dodao – Nadamo se da će naše prisustvo na sajmu EuroCucina pokazati koliko smo predani stvaranju inovativnih kućanskih aparata koji kuhinjama daju život i korisnicima prednosti u kojima mogu uživati svakoga dana.

Samsung na sajmu EuroCucina predstavlja liniju ugradbenih proizvoda, a među neusporedivim rješenjima kućanskih aparata ističe se potpuno nova Dual Cook Flex™ pećnica. „Fleksibilna vrata” - prva inovacija u industriji na području EU-a, korisnicima omogućuje slobodan pristup gornjem odjeljku pećnice bez gubitka topline i ugrožavanja procesa pripreme hrane u donjem odjeljku. Gornji i donji odjeljci mogu se, uklanjanjem jednog odjeljka pećnice, koristiti kao jedinstven prostor za pripremu većih jela.

Korištenjem sustava Dual Cook korisnici u pećnici Dual Cook Flex™ istovremeno mogu pripremati nekoliko jela. Korisnici mogu postaviti dvije različite temperature, kao i dva vremena za pripremu jela u različitim odjeljcima, a sve kako bi hranu istovremenom pripremom učinili ukusnijom. Sistem Dual Cook sprječava i miješanje mirisa hrane koja se priprema u odjeljcima pećnice osiguravajući tako optimalnu kvalitetu pripreme jela. Mogućnošću da se tijekom pripreme jela koristi samo gornji odjeljak pećnice Dual Cook unaprjeđuje energetsku učinkovitost krateći vrijeme predgrijavanja i ukupnu potrošnju energije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije