Ne propustite!

Shopping patrola za uređenje doma: Pogledajte gdje su akcije!

Shopping patrola za uređenje doma: Pogledajte gdje su akcije!
Foto: Thinkstock
1/3
10.03.2013.
u 00:50

Pronašli smo neke snižene artikle za dom u zagrebačkim trgovinama

Praktične i korisne sklopive stolice za dom

Sklopive stolice praktičan su i koristan dodatak u svakom domu, a osobito za kuće s okućnicom prigodnom za postavljanje stola na otvorenom. Do 13. ožujka pravo je vrijeme za kupnju ovakvih stolica, a u ponudi salona JYSK mogu se pronaći po cijenama sniženim od 30 do 50 posto. Jednostavniji sklopivi modeli bez naslonjača u nekoliko boja kao što su crna, bijela, zelena i plava dostupni su po cijeni od 40 kuna po komadu, dok se modeli s naslonjačem mogu kupiti po cijenama od 50 ili 55 kuna.

Šarena komoda među novitetima u Emmezeti

Trgovački centar Emmezeta s bogatom ponudom artikala za opremanje doma prošlog je tjedna svoje police obogatio novim, zanimljivim proizvodima. Šarene komode, svijetli ormari i praktični kreveti dio su nove ponude, a posebno se ističe komoda Bayadere valovitog ruba po cijeni od 2699,99 kuna.

Sniženje do 50 posto na tekstil u trgovini Living

Trgovina za uređenje doma Living nudi sniženje do 50 posto na odabrane artikle iz prethodnih kolekcija tekstila. Jastučnice, nadstolnjaci, podlošci i drugi tekstilni dodaci po sniženim cijenama bit će dostupni do isteka zaliha starih kolekcija u trgovini ili do obnove ponude.

Radijatori i kamini na sniženju

Sezona grijanja je na izmaku, no za one koji paze na cijene, sada je pravo vrijeme za kupnju grijaćih tijela poput radijatora ili manjih kamina. Po sniženim cijenama ovi se artikli u ožujku mogu kupiti i u centru za dom i vrt Bricostore. Visoki kupaonski radijator sada stoji 299 kuna, dok se kamin Komfort sa staklenim vratima, koja pridonose ugođaju, može kupiti po cijeni od 2999 kuna. Po nižoj cijeni od 270 kuna u Bricostoreu se može kupiti i uljni radijator, a akcija na odabrane artikle za grijanje traje do isteka zaliha. Nekoliko modela uljnih radijatora te zidna kupaonska grijalica po akcijskim cijenama tijekom ožujka mogu se kupiti i u Emmezeti, a za njihove je proizvode potrebno izdvojiti od 1599 do 259,99 kuna.

Deka s medvjedićem iz Dormea za svaku bebu

Dječja deka s medvjedićem iz Dormea pravi je odabir za mališane. Proizvod je izrađen od 100 posto mikrofibre, izuzetno mekog i toplog materijala koje svakom djetetu garantira vrhunsku udobnost i toplinu. Pri kupnji dekice dobiva se i medvjedić čijim se šapicama može pričvrstiti deka kada je pospremljena, a koji će mališane dodatno razveseliti u krevetu. Dekica je i antialergijska te se njome bezbrižno mogu pokrivati i oni koji imaju problema s alergijama. Po cijeni od 119 kuna dostupna je u trgovini Dormeo u Arena Centru.

Klasični bijeli tanjuri ili modernije varijante – ponuda za svačiji ukus

Četvrtastih oblika i tamnih nijansi, duboki i nalik zdjelicama s cvijećem ili leptirima, jednostavni klasični bijeli tanjuri ili pak u obliku lišća, jajeta i drugih motiva, setovi tanjura za svakodnevnu uporabu u kućanstvu mogu biti i stilski dodatak ukupnom ambijentu. Cijene setova su šarolike, a budući da dio tih kompleta potpisuju poznati proizvođači porculana, cijene nerijetko sežu i do više od 1000 kuna, no da se dom "ponovi" novim setom za jelo, a pritom ne potroši čitavo bogatstvo, centri s pokućstvom nude kvalitetne jeftinije alternative. Po cijenama od 299,99 kuna u ponudi centra Emmezeta nalazi se niz atraktivnih setova. Crni četvrtasti set koji sadrži šest plitkih, šest dubokih, šest desertnih tanjura i jednu zdjelicu rijetko će koga ostaviti "ravnodušnim". Oni koji ne vole crno u istom cjenovnom rangu mogu odabrati ljubičaste, tanjure s cvijećem i druge upečatljive setove. Nešto je veće iznose potrebno izdvojiti u centru Kika, gdje se može naći i "šareniji" izbor. Među povoljnijima je set s motivima crvenog cvijeća koji uključuje i šalice za kavu.

NE PROPUSTITE: Halo, pošto generalka? Istražili smo koliko stoji luksuz blistavog stana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije