Aktivni odmor

Šest dana na Lošinju za tijelo iz snova

09.04.2019.
u 08:29

Odlazak na aktivni odmor daleko od svakodnevne rutine svakako je jedno od najboljih rješenja ako želite brzo doći u formu. Rezultati će se jako brzo vidjeti na svim poljima života

Za sve koje u natrpanim dnevnim rasporedima kronično nedostaje vremena za tjelovježbu, odmor, brigu o sebi i svom zdravlju, Lošinj Hotels & Villas i OrlandoFit po prvi puta organiziraju „Active Escape Retreat“, a koji će se održati od 30. travnja do 05. svibnja.

U samo šest dana intenzivnog podučavanja i treninga, svi koji se prijave, moći će se „upoznati“ sa svojim tijelom te kroz definiranje individualnih potreba i ciljeva naučiti kako doći u formu, idealno do ljeta.

Ovaj jedinstveni program potpisuje Orlando Lopac, cijenjeni osobni trener, fitness konzultant i edukator, koji je zajedno s vrhunskim timom stručnjaka Lošinj Hotels & Villas osmislio ovaj program aktivnog odmora na jednom od najljepših i najzdravijih otoka Mediterana, otoku vitalnosti, otoku Lošinju.

„Active Escape Retreat“ osmišljen je kao šestodnevni aktivni odmor sa smještajem u luksuznim hotelima Bellevue i Alhambra smještenima u lošinjskoj uvali Čikat, jednoj od najljepših i najmirisnijih uvala na Jadranu. Boravak može biti duži ili kraći, prema individualnim potrebama, a prehrana je posebno osmišljena baš za ovu prigodu i bit će savršen pratitelj fizičkim aktivnostima.

U sklopu programa možete koristiti i tretmane u Bellevue Spa Clinic – neki od tretmana u paketu kao npr. alkalna kupka za detoksikaciju ili CryoSauna pridonijet će još bržem rezultatu.

Odlazak na aktivni odmor daleko od svakodnevne rutine svakako je jedno od najboljih rješenja ako želite brzo doći u formu. Rezultati će se jako brzo vidjeti na svim poljima života. Napunit ćete se vitalnom energijom, promijeniti pogled na život, izgraditi zdravije navike i postići ne samo toliko željeno tijelo za plažu, nego i dobar osjećaj u vlastitoj koži, detox organizma i ravnotežu tijela i duha.

Ovakvi programi predstavljaju svojevrsnu inovaciju u turističkoj ponudi u Hrvatskoj, dok su stranci naviknuti na kratke aktivne odmore kojima su upravo cilj edukacija i usvajanje zdravih navika.

Jednom kada vidite za što je sve sposobno vaše tijelo i koliko ste fizički napredovati u kratkom vremenu, poželjet ćete se zauvijek držati svega što ste naučili o treningu. Duboka relaksacija koju ćete doživjeti tijekom boravka na ovom čudesnom mirisnom otoku će vas naučiti otpustiti brige, i fokusirati se na sadašnji trenutak, a prehrana koja prati cijeli program te savjeti nutricionista dat će vam dodatnu inspiraciju pri povratku za održavanje dobrog zdravlja i za stolom, koje je važnije i više od redovite tjelesne aktivnosti.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije