super ideja

Savršeno rješenje i za najmanji balkon s poznatim potpisom! I to za samo 149 kuna

IKEA
12.04.2021.
u 11:19

Stolić nije samo za balkone jer se može pričvrstiti na bilo koji vanjski prostor ogradom, poput terase. Na malim balkonima preporučljivo je kombinirati ga sa sklopivim stolcima iz iste linije čija je cijena 129 kuna

Imate li maleni balkon ili vanjski prostor s kojima zapravo niste sigurni što učiniti, ali znate da ima potencijala? Ovo novo rješenje iz IKEA-e moglo bi biti odgovor na te vaše probleme.

Foto: IKEA

Mali prostori predstavljaju brojne dizajnerske izazove i zato je važno znati iskoristiti prostor koji imate na raspolaganju. Naprimjer, ovaj balkonski stol čije su dimenzijr samo 50x35cm, fantastično je rješenje.

Foto: IKEA

Jednostavno pričvrstite balkonski stol Torparo iz IKEA-e na svoje ograde i voilà, imate prekrasno mjesto za uživanje u jutarnjoj kavi na otvorenom. Čvrst i jednostavan dizajn proizvoda te materijali otporni na vremenske uvjete čine ga stvarno praktičnim.

Foto: IKEA

A, budući da košta 149 kuna, jednostavno ne možete pogriješiti. Stolić nije samo za balkone jer se može pričvrstiti na bilo koji vanjski prostor ogradom, poput terase. Na malim balkonima preporučljivo je kombinirati ga sa sklopivim stolcima iz iste linije čija je cijena 129 kuna.

1/8

Ako vam balkon nije skoroz miijaturan, u istoj liniji možete nači i sklopivi stol nešto većih dimenzija (70x35) koji se lako fiksira na zid. Njegova je cijena 239 kuna.

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije