HIT MJESTO

Teško da ćete naći savršenije mjesto za vaš dan iz snova

wedding resort corberon zaprešić
Foto: Privatni album
1/19
02.10.2016.
u 09:00

Wedding resort Corberon nalazi se u neposrednoj blizini dvorca Januševac pokraj Zaprešića i nudi idiličnu, bajkovitu atmosferu kao stvorenu za vjenčanja

U potrazi za originalnošću i željom da vjenčanje, jedan od najvažnijih dana u životu svakog pojedinca bude urezan kao pravi mali praznik radosti, ljubavi i nezaboravne atmosfere, smišlja se mjesecima unaprijed svaki segment toga događaja.

A elemenata koji čine cijelu, dobro poznatu priču ove svečane ceremonije posebnom je bezbroj - od odabira vjenčanice odnosno odijela, preko fotografija, snimanja i dekoracije kuće i restorana te odabira glazbe pa sve do mjesta na kojem će se obaviti obred vjenčanja te domjenak za uzvanike. Stoga su i lokacije vjenčanja sve neobičnije, a jedna od njih je i svakako novootvoreni Wedding resort Corberon.

Foto: Robert Demo

Možda se nekima neće činiti ništa neobičnim vjenčanje u prirodi, pod romantičnim šatorom, ali, kada bolje razmislimo, sve do nedavno takve smo lokacija viđali samo na američkim filmovima. Nedostatak ovakve ponude u Hrvatskoj, kao i dugodišnje iskustvo u organiziranju cateringa, Tenu Majetić je ohrabrilo da krene u stvaranje ovakvog sadržaja. - Sve su popularnija vjenčanja pod šatorom jer nude mogućnost prilagodbe temi vjenčanja.

Foto: Robert Demo

Također, može primiti više uzvanika, a samim time što je u prirodi pridonosi sveukupnom dojmu. Mladenci traže nešto atraktivnije i drugačije kako bi odsupili od klasičnog vjenčanja, stoga su ovakvi luksuzni šatori megahit – objašnjava vlasnica.

Na prostranoj parceli od 13 tisuća četvornih metara, koja se nalazi samo 20-ak minuta vožnje od Zagreba u smjeru Zaprešića i u neposrednoj blizini dvorca Januševac, smjestio se osim šatora i prekrasan park idealan za fotografiranje zbog postavljenih prigodnih tematskih sadržaja, potočić te predivno uređenu kućicu za mladence.

Foto: Robert Demo

Budući da je okružen hrastovom šumom, cijeli prostor nudi dodatnu dozu privatnosti i opuštanja. Unutrašnjost šatora koji može primiti 450 ljudi otmjena je oaza šarma i stila, koji odabirom dekoracija, tekstila i boja varira od vjenčanja do vjenčanja.

- Za postavljanje stolova, stola i pribora te čaša brinemo mi, a dekoraciju i cijeli finalni 'touch' prepuštamo mladencima. Također, jako su popularna tematska vjenčanja kada mladenci sve sami diktiraju – otkriva Tena Majetić.

Foto: Robert Demo

No, konstanta je glamurozan izgled s obaveznim kristalnim lusterima, raskošnim sagovima i plesnim podijem, kao i stolovi s impresivnim cvjetnim dekoracijama. Dodatna atrakcija su stabla, koja simetrično postavljena u šatoru decentno razdvajaju stolove. Po svemu ovome, resort je, smatraju vlasnici, idealan za mladence koji su uvijek neskromno maštali o raskošnom vječanju i mjestu koje će elegantno zaokružiti njihov dan iz snova.

>>Novi snažan detalj u domu: drvena kada

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije