Hit mjesto

Šarmantni dućančić oborit će vas s nogu interijerom (a i nakit je genijalan!)

John Pavlish
10.12.2018.
u 12:05

Prostor je vlasnica osmislila u suradnji s projektanticom Zinkom Blagus, a pri uređenju su pazile na svaki, pa i najsitniji detalj

Odabir pravog nakita najvažniji je korak u kreiranju željenog izgleda. Znaju to sve ljubiteljice modnih trendova, ali i poklonice vječne klasike, koje su u Zagrebu prije nekoliko dana dobile novo nezaobilazno mjesto.

Foto: John Pavlish

U šarmantnoj Maloj ulici na kućnom broju 1 smjestila se trgovina nakitom Lana and Love. Brend već godinu i pol dana osvaja srca profinjenom izradom i vrhunskim materijalima, od plemenitih metala do riječnih bisera, poludragog kamenja i cirkona. Ovaj ručno izrađeni nakit bit će idealan poklon vašim voljenima ovih blagdana. Načelo minimalizma koji odiše elegancijom vidljivo je i u novootvorenoj trgovini u središtu Zagreba, uređenoj u suradnji s projektanticom Zinkom Blagus.

Foto: John Pavlish

Korištenjem materijala kao što su drvo, staklo i ukrasne tapete nazire se dašak talijanskog stila, a boje koje prevladavaju u prostoru su bijela, ružičasta i siva uz zlatne ukrase. Sve viđeno rađeno je po narudžbi, kako bi i najmanji detalj vjerno prenio priču i duh brenda Lana and Love. Zidne tapete djelo su hrvatske ilustratorice i dizajnerice Josipe Maras, dok dizajnerske lampe brenda Memoria daju pravi stilski pečat ovom interijeru.

Foto: John Pavlish

- Od prvog dana ovom poslu pristupamo s puno ljubavi i nastojimo svakim pojedinačnim komadom ispričati neku posebnu, drukčiju priču, jer je i svatko od nas poseban i jedinstven. Upravo zato nismo ciljali na neku posebnu kategoriju kupaca nego smo nakit namijenili kako mladim, tako i ozbiljnijim ženama te njihovim različitim životnim stilovima. Da ne bismo zanemarili jači spol, predstavili smo i muške narukvice, a uskoro će se u ponudi naći i tradicionalni hrvatski nakit u modernijoj izvedbi – najavljuje dizajnerica Lana Klipa, ujedno i osnivačica brenda Lana and Love.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije