Nagradna igra

Sara osvojila fotelju Yuppie: Uživam u novom naslonjaču!

Sara osvojila fotelju Yuppie: Uživam u novom naslonjaču!
Foto: Dom i vrt
1/4
10.05.2013.
u 21:27

Sara Đurkas je naslonjač Yuppie osvojila u nagradnoj igri koju je Dom&Vrt organizirao zajedno s poznatim brendom namještaja Kenda.

Kendin naslonjač Yuppie odlično se uklopio u zagrebački stan studentice Sare Đurkas koja, sjedeći upravo na njemu, posljednjih dana marljivo uči za ispite. U ovom vrhunskom naslonjaču Sara se svakodnevno i odmara, najčešće prije fakultetskih obveza dok uživa u svojem omiljenom ritualu – pijuckanju kave. Naslonjač Yuppie osvojila je u nagradnoj igri koju je Dom&Vrt organizirao zajedno s poznatim brendom namještaja Kenda.

– Sjedim u naslonjaču na kojem su dvije dekice (jedna mekana bijela i jedna crna za pokrivanje), a na stoliću do njega su laptop i šalica kave – to je svakodnevni prizor u mojoj sobi dok se pripremam za fakultet – opisuje Sara. Svaki dan ustaje barem dva sata ranije da bi mogla uživati u miru i tišini.
– A sada uživam u novom naslonjaču – sretno objašnjava studentica povijesti umjetnosti.

Crni Kendin naslonjač savršeno se uklopio u Sarin stan u kojem prevladavaju crno-bijeli motivi i pažljivo odabrani detalji. Neke sitnice, kaže Sara, rado bi promijenila u stanu, poput police na kojoj je gomila stvari i na kojoj nedostaje prostora za knjige. No, Kendin je naslonjač dobio mjesto uz Sarin najdraži dio sobe – ljubičasti zid, koji će uskoro biti ukrašen crno-bijelim fotografijama njezinih prijatelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije