Buvljak s poznatima

San svake žene: shopping u službi pomoći

Tomislav Miletic/Pixell
19.09.2019.
u 08:00

Svaka četvrta žena koja se liječi od raka nema riješeno pitanje prijevoza na kemoterapiju, a udruga Nismo same tomu je stala na kraj. Kako bi što više žena oboljelih od raka moglo koristiti uslugu taksi prijevoza na kemoterapiju i s kemoterapije, udruga treba pomoć građana

U sklopu sajma interijera InDizajn - festival modernog doma koji se održava od 26. do 29. rujna u Sportskoj dvorani Arena Zagreb, udruga Nismo same organizira Humanitarni buvljak s poznatima.

Cilj je Humanitarnog buvljaka prikupiti dodatni novac za projekt „Nisi sama – ideš s nama!“ kojim se nudi taksi prijevoz žena oboljelih od raka na kemoterapiju i s kemoterapije

Prema istraživanju koje je provela u suradnji sa Zakladom Solidarna, svaka četvrta žena koja se liječi od raka nema riješeno pitanje prijevoza na kemoterapiju. Kao odgovor na to, a po uzoru na praksu u Nizozemskoj, udruga je razvila uslugu taksi prijevoza na kemoterapiju i s kemoterapije. Navode kako je njihovu uslugu koristilo 180 žena oboljelih od raka, koje se liječe u zagrebačkim bolnicama, iz čitave Hrvatske, a za koje je osigurano više od 5000 vožnji.

Buvljak će obuhvaćati široku paletu proizvoda te će se tako naći dizajnerske haljine, torbice, nakit, ali i autorske knjige, albumi i CD-i s posvetom i potpisom autora. Na štandu udruge moći će se kupiti i ostali proizvodi iz asortimana same udruge među kojima su i majice, tunike, narukvice i torbe s logom Zorana Aragovića, dizajnera koji stoji iza brenda BiteMyStyle fashion design. 

 

Foto: Darko Mihalić

Suradnji su se odazvala brojna poznata lica, a otkrila su i što su donirali. Tako Ella Dvornik navodi, "Iz svog sam ormara odlučila pokloniti zlatnu ELFS haljinicu i kožnu jaknu kojoj je teško odoljeti. Uvijek se odazovem humanitarnim akcijama jer mislim da je potrebno u ovom našem vremenu pokazati solidarnost i nesebičnost. Nadam se da će ljudi pomoći koliko mogu.“

Foto: Darko Mihalić

Vrata sajma interijera u Sportskoj dvorani Arena Zagreb otvaraju se 26. rujna, u 12 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije