Hit mjesto

Samsung Experience Store otvoren u Arena Centru

26.10.2018.
u 13:41

Samsung Experience Store prostire se na ukupno 155 m2 i postavlja suvremene standarde kvalitete uređenja i ponude

Tvrtka Samsung u zagrebačkom Arena Centru otvorila je svoj novi, inovativni Samsung Experience Store. S potpuno drugačijim konceptom uređenja i ponude, novotvoreni Samsung prodajno-savjetni centar korisnicima donosi premium uslugu te posebno iskustvo kupovine. U Samsung Experience Storeu u Arena Centru korisnici će se moći upoznati s najnovijim proizvodima iz Samsung portfelja – nadmoćnim Note9 te najnovijim modelom iz A serije Galaxy A7, ali i drugim flagship uređajima.

Samsung Experience Store prostire se na ukupno 155 m2 i postavlja suvremene standarde kvalitete uređenja i ponude. Opremljen je najnovijim inovacijama u području mobilne tehnologije – od pametnih telefona, interaktivnih satova do slušalica i dodataka za Samsung uređaje. Osim toga, Experience Store u Areni imat će posebno opremljene zone za fotografiju i gaming, uz mogućnost kupovine dodatne opreme te servis Samsung telefona, tableta i nosivih uređaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije