inspiracija

Samo sutra vas čeka novi broj Livinga, s dvije fantastične morske vile

06.08.2021.
u 07:00

Novi broj magazina Living potražite sutra na svim kioscima samo uz Večernji list

Početak kolovoza u našoj režiji izgleda veličanstveno, u novom broju magazina Living koji vas sutra, uz Večernji list, čeka na svim kisocima, donosimo sjajne ljetne priče.

Vodimo vas u genijalnu kuću na Krku koja nudi jedinstven koncept  - kao stvoren za velike obitelji ili društva koja vole ljetovati zajedno. Naime, ovo raskošno imanje zapravo se sastoji od tri odvojena objekta koje povezuje veliki bazen, raskošni vrt i genijalna blagovaonica na otvorenom.

Tu iznenađenjima nije kraj, druga kuća u koju vas vodimo smještena je u Dubrovniku, na samom Stradunu i ima jako zanimljiv koncept - nudi koncept življenja na način na koji je nekoć živjela vlastela. A interijer izgleda tako dobro da ćete se momentalno poželjeti teleportirati.

Ako ste pak ljeto odredili za radove u domu, imamo veliki vodič za uređenje interijera u minimalističkom stilu s modernim pomakom. Bacili smo oko i na jesenske trendove i jako nas veseli da će neutralni tonovi konačno dobiti malo boje.

Za recepte smo ovog puta potegli sve do Šipana, do Bowe, eksluzivne lokacije do koje se dolazi samo brodom, a koja na svom jelovniku ima samo domaće sezonske namirnice. Ako vam je destinacija nedostižna - recepti nisu - dijelimo vam ih s radošću.

Pronjuškali smo i po sniženjima, našli sjajne kombinacije za dom po još boljim cijenama pa eto sjajne prilike da po povoljnim cijenama opremite dom.

S obzirom da su vrućine nesnonse važno je znati brinuti se i o biljkama. Pobrojali smo one koje vole vrućinu, kao i najčešće bolesti te donosimo prirodne recepete za borbu s njima.

Bilo da ste na moru ili kopnu, nadamo se sutrašnjem druženju s vama, garantiramo dobru zabavu!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije