Ne propustite

Samo sutra, novi Living - najbolji kreativni vodič za #ostanidoma

03.04.2020.
u 07:00

Imamo više od 100 ideja za uređenje doma u blagdanskom ruhu, nadamo se da će vas neki nadahnuti da pokušate slično!

Prva subota u mjesecu, već tradicionalno, rezervirana je za novi broj magazina Living. U ovom broju, koji vas čeka na svim kiscima i u trgovinama, uz Večernji list, fokus smo stavili na boravak u domu pa imamo tako odlične ideje za savršen radni kutak unutar svoja četiri zida čak i u najmanjim stanovima, pregled novih, proljetnih kolekcija koje možete naručiti preko web shopa, dva divna stana koji s nastali s malim budžetima, a izgledaju, svaki, kao milijun dolara.

Dakako, budući smo više nego ikad doma, logično je da se posvetimo omiljenim hobijima - kuhanju i vrtlarenju.

U gastro djelu tako donosimo provjerene recepte autohtone zagrebačke kuhinje, a u vrtnom djelu, koji je bogatiji no ikad imamo savjete i "uradi sam" korake za uzgoj pet najljepših ljetnica te inspirativne ideje za uređenje balkona i terasa uz savjete za odabir i brigu o vrtnom namještaju.

Tražite li inspirativan priručnik za #ostani doma, bez lažne skromnosti, tvrdimo da imamo baš sve! Nemoguće je ne dotaknuti se potresa koji je zadesio Zagreb, o čemu smo popričali s renimiranim arhitektom te Uskrsa koji ćemo ove godine dočekati skromnije, ali s puno više emocija.

Imamo više od 100 ideja za uređenje doma u blagdanskom ruhu, nadamo se da će vas neki nadahnuti da pokušate slično! Evo, zakazujemo vam svim čvenk za sutra, a svoje pohvale, pokude, komentare možete nam, kao i do sada, pisati na Facebook stranici, Instagramu i na e-mail: living@vecernji.net.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije