Promo

S ovim mikserom postat ćete pravi chef i to i za slatka i za slana jela

13.03.2018.
u 13:51

S dva seta inox metlica Quickmix ručni mikser je savršen saveznik u pripremanju slastica i peciva, pizze i kruha

Na vratima je Uskrs i dolazi vrijeme bojanja jaja i pripremanja poslastica. Ništa lakše uz Quickmix ručni mikser bilo da se radi o pripremi tijesta ili miješanju krema za kolače jer radi se o svestranom i snažnom električnom ručnom mikseru s posudom i postoljem.

Quickmix će vam olakšati tučenje bjelanjaka, miješanje tijesta i krema za kolače ili pak torte. Uz to za ljubitelje pizza izradit će savršeno tijesto. Stoga je Quickmix ručni mikser najbolji i svestrani partner u kuhinji! To mu omogućavaju pet brzina i turbo funkcija te stoga postiže odlične rezultate u brzini i kvaliteti pripreme svakog tijesta, kreme ili pak tučenog bjelanjka.

Osim toga uz Quickmix možete miješati bez napora i bez ruku zahvaljujući rotirajućoj inox posudi kapaciteta do 3,5l s postoljem. Njegov motor snage 300W ima 5 brzina i turbo funkciju te time pruža savršenu kontrolu o bilo kakvom receptu da se radi.

Zahvaljujući rotirajućoj posudi s postoljem vaše kolače, torte i tijesta možete pripremati bez napora i bez ruku. Postolje mu omogućava da mu vaše ruke nisu potrebne, a kada zaželite, možete ga koristiti i bez posude i bez držača.

S dva seta inox metlica Quickmix ručni mikser je savršen saveznik u pripremanju slastica i peciva, pizze i kruha.

Preporučena  maloprodajna cijena je 399,00 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije