21.01.2020. u 10:30

Kako domu udahnuti romantični duh a pritom ne pretjerati te na što još treba paziti prilikom uređenaj doma u ovom stilu otkriva naša kolumnistica

Moderni trendovi uređenja interijera u velikoj mjeri nameću minimalizam. No, što je s nepopravljivim romantičarima koji ne mogu i ne žele prihvatiti trendove minimalistički uređenog doma?

Za sve vas evo ključnih smjernica i savjeta kako urediti dom u tom tonu. Lepršavi materijali, čipka, bjelina, sve nježne pastelne boje, cvijeće, ambijentalna rasvjeta, raskošni lusteri... Sve su to elementi koji pridonose romantičnom ugođaju u domu. Dobrom kombinacijom boja, namještaja i svih navedenih dekorativnih elemenata zasigurno ćete uspješno urediti svoj dom poput pravog stručnjaka.

Foto: Promo fotografija

Sve prostorije svoga doma možete urediti u romantičnom duhu. Možete se odlučiti urediti i samo jednu prostoriju (koja će biti vaša oaza za opuštanje). Dnevni boravak idealna je prostorija u kojoj imate priliku pokazati svoj smisao za uređenje. Da biste postigli romantični ugođaj, zidove obojite u bijelu ili bež boju. Zavjese neka budu lepršave, a dekori s cvjetnim uzorcima i čipkom.

Romantična elegancija u domu zahtijeva elegantnije materijale poput baršuna, brokata i damasta, dok se u romantičnom rustikalnom interijeru preporučuju više pamuk i lan.
Odaberite raskošni kristalni luster koji će privlačiti pozornost iznad stola. Popularni shabby chic namještaj i druge slične detalje također možete odlično ukomponirati u romantično uređen interijer.

Foto: Promo fotografija

>>Uređenje lofta: Ogolite zidove i prozore, a namještaj neka bude neutralan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije