ROLL UP POSUDA

Višenamjenska vreća koju možete smotati poput traperica

vreća Michel Charlot
08.09.2016.
u 17:00

Jednostavna posuda od nerastezljivog silikona mladog švicarskog dizajnera Michela Charlota ekološki je i višenamjenski proizvod koji osvaja svojom fleksibilnošću i jednostavnošću

Savitljiva "roll-up" posuda mladog švicarskog dizajnera Michela Charlota osvojila je struku, a polako i ljubitelje inovativnog dizajna te kupce, što ni ne čudi s obzirom na sve njezine vrline. Glavne odlike proizvoda volumena 10 odnosno 30 litara njegova su brojna lica: može biti tegla za cvijeće, vreća za odlaganje čarapa, košara za prljavo rublje, koš za smeće... i sve ono čega se sami dosjetite. Namjene su doista brojne.

No, posuda nije samo u tome prilagodljiva. Riječ je proizvodu koji može mijenjati svoje dimenzije te je rađen od ekološkog nepropusnog TPU materijala. Ovaj materijal je zapravo vrsta silikona koji je nerastezljiv i otporan na udarce i trošenje te mu je vijek trajanja neograničen. Unatoč svoj toj fleksibilnosti, posuda čvrsto stoji na zemlji i ne morate se bojati da će se izvrnuti ili promijeniti oblik koji ste joj "zadali".

Praktična je zbog svoje savitljivosti – kada ju trenutno ne trebate ili se selite, samo je zarolate poput para traperica i zauzet će vam minimalno prostora gdje god ju odložite.

>>Reci mi što želiš da budem i ja ću se prilagoditi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije