Razigrani namještaj

Roditelji, posegnite u džep i osvježite carstvo svog mališana!

Roditelji, posegnite u džep i osvježite carstvo svog mališana!
Foto: Dom i vrt
1/5
23.02.2013.
u 00:01

Ormari, police, stolovi ili drugi komadi namještaja za djecu dolaze u atraktivnim bojama i s uzorcima za ugodan boravak mališana

Dječja soba "carstvo" je svakog mališana, a kako bi uživao u vremenu provedenom u svom kutku, roditelji će često "posegnuti u džep" i kupiti komad atraktivnog dječjeg namještaja.

Stolić, Emmezeta, Gospodarska 5, Zagreb

Dok su dječje sobe, sa svim potrebnim elementima, poprilično skupe, u ponudi trgovina s pokućstvom i niz je zanimljivih detalja i komada namještaja kojima se može osvježiti dječji stambeni prostor. Police u raznolikim veselim bojama po cijenama do 300 kuna nudi Emmezeta, raznovrsne udobne vreće za sjedenje punjene stiroporom, osim jednobojne, u Primi je moguće kupiti i u šarenim verzijama koje će se djeci zasigurno svidjeti.

Ormar Kika, 3690 kn

Za veće ormare i radne stolove s posebnim dječjim aplikacijama i bojama valja se uputiti u centar Kika, iz čije se ponude ističu noćni ormarići s ružičastim ukrasima za djevojčice te ormari s trkaćim vozilima za dječake.

Vreća, Prima, Škorpikova 11, Zagreb, 299,99 kn. Police Emmezeta, 159,99 kn

Osim ovih manjih komada namještaja, dječji se stambeni prostor može "osvježiti" i veselom posteljinom ili šareno obojenim zidovima.

A za ukusno uređenje dječje sobe nije potrebno izdvojiti veću svotu novca – upečatljiv se predmet može češće mijenjati s obzirom na odrastanje i nove interese djeteta.

Ormarić, Kika, Škorpikova 25, 479 kn

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije