cool detalji

Retro kolekcija zbog koje ćete zavoljeti pranje i sušenje rublja - čak i zimi!

Zara Home
19.01.2021.
u 07:00

Cijene se kreću od 30-ak kuna za sitnice pa do 999 kuna koliko košta daska za peglanje. Naglasak je na prirodnim materijalima, prije svega drvetu i pamuku

Život s pandemijom odrazio se na baš sve sfere našeg života, a većina nas puno više pažnje posvećuje čistoći. Ne samo osobnoj higijeni već i čistoći doma, posebice rublja.

Foto: Zara Home

No, kako bi ta česta pranja i sušenja rublja (koja u zimskim mjesecima mogu biti pravi izazov) jako veseli nova kolekcija brenda Zara Home koja je posvećena upravo njezi rublja.

Foto: Zara Home

Mislili su na baš svaki detalj - od daski za peglanje, preko košara i vreća za prljavo rublje do genijalnih retro kvačica uz koje ćete s puno više veselja obavljati ovaj, inače mnogima, mrzak posao.

Foto: Zara Home

Cijene se kreću od 30-ak kuna za sitnice pa do 999 kuna koliko košta daska za peglanje. Naglasak je na prirodnim materijalima, prije svega drvetu i pamuku.

Foto: Zara Home

Tu su i košare od pruća koje su, osim što su praktične, ujedno i zanimljiv stilski dodatak domu.

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije