Zanimljivo

Prugice i kvadrati hit su čistih interijera, evo ih na lampama koje izgledaju kao lizalice

nove lampe
Foto: Promo fotografije
1/2
12.01.2019.
u 07:00

Novitet iz francuskog branda Ligne Roset su samostojeće lampe sa sjenilom od novog i nezapaljivog materijala

Dizajnirao ih je kubanski dizajner René Barba i njihova sjenila izgledaju poput lizalice izrađene od netkanog platna. Baza je crni lakirani čelik, a svjetlo daje LED žarulja.

Dizajniran za francuski namještaj brand Ligne Roset. Sjenilo je izrađeno od mješavine poliestera i poliamida. Materijal je tretiran kako bi se osiguralo da je nezapaljiv.

Foto: Promo fotografije

Sjenilo dolazi u dvije veličine i ukrašen je crnim uzorcima koji se doimaju kao da su rukom crtani. Veća lampa ima kvadratni motiv, manja tamne okomite crte.

- Lampa je laka kao pero i daje prigušeno svjetlo te stvara umiruću atmosferu - navodi se u priopćenju iz Ligne Roset Reomir.

- Ovakav grafički učinak, trenutačno je vrlo moderan. Geometrijski motivi odlično "sjede" na ravnim površinama i u arhitekturi i uređenju interijera - dodao je René Barba.

Svjetiljka je trenutno na izložbi u Ligne Roset Reomir Showroom u Parizu.

>>Kuhinja s očima i nogicama idealna za male prostore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije