SIGURNOST DOMA

Protuprovalna vrata nisu dovoljna, bitno je i tko ih ugrađuje

Mitra Trade
Foto: Mitra trade
1/4
29.09.2014.
u 12:23

Zamislite da kupite Ferrari u djelovima i odnesete ga lokalnom mehaničaru da ga sastavi. Hoće li se taj auto zaista ponašati kao tvornički sastavljen Ferrari? Možemo imati najskuplji auto na svijetu, ali ako nije dobro posložen, taj auto neće obavljati svoju funkciju.

Isto je sa protuprovalnim vratima. Kako bi sigurnost bila na vrhunskoj razini svi dijelovi vrata moraju biti bekrijekorno posloženi. Od izbora modela do procesa ugradnje.

Da bi protuprovalna vrata zaista štitila od provale, ona moraju biti ugrađena po vrhunskim sigurnosnim standardima, a tvrtka koja ih ugrađuje za takvu djelatnost mora imati ovlaštenje policije.

Ovo je tema o kojoj se jako malo zna i zato smo Vam odlučili približiti ovu tematiku jer se radi o vrlo bitnoj stvari kod izbora protuprovalnih vrata.

Mitra protuprovalna vrata se kompletno prilagođavaju vašem zidu, brava i cilindar su prilagođeni vratima. Špijunka se stavlja na visinu koju odaberete, a vrata su uvijek pažljivo centrirana i moraju glatko sjesti u protuprovalni štok da se dobije najbolja sigurnost i toplinsko-zvučna izolacija.

Panti (nosači) koji nose vrata su više nego robusni, kako bi mogli nositi težinu protuprovalnih vrata i u svim smjerovima biti zaštićeni od nasilnog izbijanja vrata i pokušaja izabacivanja iz zida.

Sva Mitra protuprovalna vrata dolaze sa svim protuprovalnim komponentama uključujući protuprovalne štokove koji se zbog dodatne sigurnosti upucavaju duboko u zid.

Foto: Mitra trade

Kako bi se dosegnula razina vrhunska razina zaštite, nisu bitna samo vrata, nego i način ugradnje.

Mora se misliti na svaku sitnicu i zato ugradnja vrata nije zanat nego znanost i majstorstvo. Iz tog razloga tvrtka Mitra Trade ne koristi usluge vanjskih suradnika za ugradnju vrata.

Sva Mitra protuprovalna vrata se ugrađuju od naših dugogodišnjih djelatnika koji su upoznati sa svakim detaljem na vratima i proces montaže i ugradnje je savršeno posložen i siguran. Prije svake ugradnje radimo besplatnu izmjeru i nakon toga vrata prilagođavamo Vašem zidu i potrebama.

Kod nas u salonu (Zagreb, Zlatarska 31, kvart Trešnjevka) možete razgledati presjek i unutrašnjost naših vrata i vidjeti kako svi djelovi rade zajedno.

Naša tvrtka je ovlaštena od policije za ugradnju, a Mitra protuprovalna vrata također možete vidjeti u Informativnim centru za prevencij PU Zagrebačke, Savska ulica 34-36.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije