Novo

Prostorom Replay outleta dominiraju drvene police i poseban denim korner

06.07.2018.
u 11:18

Fokus pri uređenju interijera novog Replay outlet storea stavljen je na atraktivnu ponudu koja svojim jedinstvenim dizajnom čini savršenu sinergiju i dolazi do punog izražaja kada je se kombinira s ključnim elementima koji su korišteni pri opremanju

Replay Outlet Store u Designer Outletu Croatia novo je odredište svih obožavatelja Replayevih bezvremenskih komada. Ova nova modna destinacija na 200 kvadratnih metara nudi bogat izbor odjeće, accessoriesa i obuće iz prijašnjih Replayevih kolekcija po odličnim outlet cijenama sniženim do 70 posto. Fokus pri uređenju interijera novog Replay outlet storea stavljen je na atraktivnu ponudu koja svojim jedinstvenim dizajnom čini savršenu sinergiju i dolazi do punog izražaja kada je se kombinira s ključnim elementima koji su korišteni pri opremanju. Udobne fotelje u kutku s obućom poslužit će da isprobate jedinstvene Replayeve modele, dok stalaža denim bara savršeno naglašava bezvremenske modele jeansa. Drvene police poslužile su ovom prilikom kao idealna kulisa za predstavljanje torbi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije