PRAKTIČNA NAPRAVA

VIDEO: Problem konačno riješen - bicikl pospremajte na strop

Flat bike lift držač za bicikl
Foto: freshome
1/7
05.09.2014.
u 10:48

Hidro-pneumatski stalak jednostavan je za rukovanje, štedi prostor i može držati bicikle različitih dimenzija

Vožnja bicikla za mnoge je neopisivi užitak, ali njegovo pospremanje mnogima je vječan problem, pogotovo onima koji žive u stanovima. Nerijetko, bicikli smetaju čak i u garažama, no iz Italije stiže jedno jako praktično rješenje za ovaj sveprisutni problem.

Radi se o hidro-pneumatskom stalku, idealnom za garaže, no može se postaviti i na strop stana ili terase.

Foto: freshome

Jednom kad bicikl "natovarite" na njega i namjestite sve sigurnosne poluge, bicikl se laganim potezom gurne prema gore i završi u horizontalnom položaju, paralelno sa stropom.

Također, jednim laganim potezom ruke bicikl se skida sa stropa.

Foto: freshome

Naprava se zove Flat-bike-lift, a osim bicikala na nju možete prikačiti i kacigu. Dizajnirana je za različite visine stropova i može podnijeti veliku težinu, a dolazi i u varijanti koja podiže dva bicikla.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije