Novo

Prirodni kamen puno je više od obloge, pogledajte predivne lavaboe!

27.09.2018.
u 12:04

Proizvodi izrađeni od prirodnog kamena zbog svojih se nesavršenosti ističu nenadmašnom ljepotom i neprikosnovenom estetskom vrijednosti

Prirodna, različita i savršeno nesavršena - riječi su koje najbolje opisuju novu kolekciju kupaonskog asortimana salona Vodotehnika. Zaintrigirat će mnoge koji pri uređenju interijera prate svjetske trendove, a u skladu s kojima kupci sve češće zahtijevaju uporabu prirodnih materijala, nesavršenih oblika i neutralnih tonova.

Naime, keramički proizvodi izrađeni uobičajenim industrijskim postupcima zbog svoje dostupnosti i standardiziranosti imaju brojne prednosti. No, proizvodi izrađeni od prirodnog kamena zbog svojih se nesavršenosti ističu nenadmašnom ljepotom i neprikosnovenom estetskom vrijednosti. Oblici, boje i dimenzije artikala izrađenih od prirodnog kamena uvijek su različiti što ih čini jedinstvenim, odnosno unikatnim primjercima.

Nova kolekcija kupaonskih dodataka izrađenih u Italiji odnedavno dostupna u salonu Vodotehnika, posebnu pažnju privlači zbog toga što, među ostalim, sadrži i jedinstvene komade mramora. Da bi se što više očuvale tehničke karakteristike materijala te kako bi estetika sirovog kamena ostala netaknuta, ovi unikatni komadi isklesani su do savršenstva.

- Prirodni mozaici u mramoru ili oniksu nepravilnih oblika ali ravnih površina zbog svoje suptilne upečatljivosti također zaslužuju posebnu pozornost. Nepravilni uzorak omogućuje dodatno isticanje prirodnosti materijala, a homogenost površine odgovara "opus incertumu", modelu gradnje tipičnom za poznate venecijanske vile koje je dizajnirao arhitekt Andrea Palladio - objasnila je Gordana Barun iz salona Vodotehnika.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije